1.396 GRUES FETES A SANTA BÀRBARA
75459
post-template-default,single,single-post,postid-75459,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

1.396 GRUES FETES A SANTA BÀRBARA

1.396 GRUES FETES A SANTA BÀRBARA

Unes setmanes enrere convidàvem a tothom a venir a recollir les seves grues per escriure els seus desitjos i després realitzar les grues.

El dia 10 de desembre van estar entregades a la Mútua General de Catalunya per tal que les recomptin i poder fer l’aportació a La Marató de TV3, que aquest any va destinada a les Malalties Minoritàries.

Aquesta activitat ha estat un èxit, 1.396 grues s’han realitzat entre tots i totes. Juntament amb les activitats que s’estan realitzant del 9 al 15 de desembre, Santa Bàrbara haurà pogut aportar el seu granet de sorra a la Marató.

Ana M. Panisello valora positivament l’èxit aconseguit amb les grues i anima a tothom a participar de les activitats que es realitzen en benefici de la Marató. També dona les gràcies a tots i totes els que han col·laborat amb la realització de grues i, especialment, a Betlem Espuny Cuadrad.

Santa Bàrbara, 11 de desembre de 2019

Regidoria de Serveis Socials