SANTA BÀRBARA APORTARÀ 2.597 € A LA MARATÓ
76078
post-template-default,single,single-post,postid-76078,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA APORTARÀ 2.597 € A LA MARATÓ

SANTA BÀRBARA APORTARÀ 2.597 € A LA MARATÓ

Durant la setmana del 9 al 13 de desembre des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’han portat a terme diferents activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3. El dilluns es va realitzar el contacontes de “La història de Federito: el trèvol de quatre fulles i el cassó de Gerard” a càrrec de la fada purpurina; l’activitat va tenir un gran èxit per part dels nens i nenes del nostre poble. El dimarts es van realitzar unes manualitats nadalenques per a infants i adults. El dimecres es va portar a terme una ruta pels parcs de salut de la nostra població. El dijous es va realitzar un taller de cuina per tal d’elaborar les postres per al sopar de pa i porta; en aquest taller es va poder realitzar coc de sabors, coc borratxo i coquetes de panoli. I per acabar la setmana, el divendres es va realitzar el sopar de pa i porta a l’Smartcentre. Al sopar vam poder gaudir de la col·laboració del Grup de Twirling que ens va realitzar una petita demostració. També vam poder gaudir de diferents bingos i les postres que s’havien realitzat el dia anterior.

Totes les activitats de la setmana, els origamis (1.396), la venda de llibres i DVD i la col·laboració econòmica de la Unió Ciclista de Santa Bàrbara han fet possible que la nostra població donés 2.597 € a favor de la Marató.

Ana M. Panisello, regidora de Serveis Socials valora molt positivament aquesta recaptació i la implicació de la població a la Marató.

Santa Bàrbara, 17 de desembre de 2019

Regidoria de Serveis Socials