MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA
81177
post-template-default,single,single-post,postid-81177,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA

MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA

La primera setmana de febrer ENDESA ha iniciat les obres per unir elèctricament les subestacions XQ431 (carrer Antiga Fàbrica A. Marco) amb la XQ084 (carrer de la Rosa) mitjançant un cable soterrat de 25 kV, per la qual cosa és necessari obrir una rasa al llarg de 180 metres pels carrers Antiga Fàbrica A. Marco, Mossèn Josep Arasa Barberà i de la Rosa. Aquesta unió elèctrica permetrà donar una major estabilitat a tota la xarxa elèctrica de Santa Bàrbara i reduir el temps de tall de subministrament en cas d’avaria. Es tracta d’una actuació similar a la realitzada el passat mes d’octubre per unir les subestacions XC082 (carrer Progrés) amb la 102521 (carrer Lleó XIII), i a les quals encara estan pendents d’executar:

–    Connexió entre XQ084 (carrer de la Rosa) i XQ317 (carrer Ulldecona).

–    Connexió entre XQ317 (carrer Ulldecona) i 55804 (carrer Sant Antoni).

Aquestes obres de millora de la xarxa elèctrica que està executant ENDESA venen a donar resposta a les reclamacions i queixes que l’Ajuntament de Santa Bàrbara va presentar davant la companyia després dels greus talls de subministrament patits al municipi al setembre de 2018.

Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2020

Regidoria de Serveis