BENVINGUDA A LA PRIMERA PLANERA DE L’ANY 2020
81499
post-template-default,single,single-post,postid-81499,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA A LA PRIMERA PLANERA DE L’ANY 2020

BENVINGUDA A LA PRIMERA PLANERA DE L’ANY 2020

Amb 3 quilos i 100 grams, i 49 centímetres, el 7 de gener, naixia Ritaj Mahal Bouayadi, la primera planera de l’any 2020, filla de Soumia Bouayadi i Mahamerd Mahal Karchouh. Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, i Elen Estarlich, regidora d’Ensenyament, van rebre a l’ajuntament i van donar la benvinguda a Ritaj i als seus pares.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, fa uns anys, van engegar una nova iniciativa, per donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest ha estat el cinquè any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Ritaj sigui una nena participativa i que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 14 de febrer de 2020

Alcaldia