BANDES REDUCTORES DE VELOCITAT
81786
post-template-default,single,single-post,postid-81786,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BANDES REDUCTORES DE VELOCITAT

BANDES REDUCTORES DE VELOCITAT

Des de la Regidoria de Governació, dia a dia s’està treballant per millorar el nostre poble i la vida dels planers i les planeres que hi vivim. Ja fa un temps que s’estava treballant per poder instal·lar unes bandes reductores de velocitat al passeig de les Escoles. Finalment, aquest divendres, la brigada municipal ha instal·lat aquestes bandes reductores.

Amb aquesta acció es vol conscienciar a la ciutadania i sobretot als conductors i conductores dels vehicles que hi transiten, que tinguin precaució i respectin la velocitat, ja que és una zona de molta concurrència d’infants, sobretot en hores d’entrada i sortida de l’escola.

El regidor de Governació, Manel Crespo, creu que són necessaris aquestes mesures de conscienciació sobretot per vetllar per la seguretat dels nostres infants i afegeix que, des de la Regidoria de Governació, es continuarà treballant perquè els ciutadans de Santa Bàrbara tinguin una millor qualitat de vida. #fentpoble

Santa Bàrbara, 14 de febrer de 2020

Regidoria de Governació