L’ANTIGA ESTACIÓ DE TREN DE SANTA BÀRBARA TINDRÀ UN NOU ÚS
82100
post-template-default,single,single-post,postid-82100,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’ANTIGA ESTACIÓ DE TREN DE SANTA BÀRBARA TINDRÀ UN NOU ÚS

L’ANTIGA ESTACIÓ DE TREN DE SANTA BÀRBARA TINDRÀ UN NOU ÚS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va signar, el passat 19 de febrer, l’acord d’expropiació per a l’execució de les obres d’adequació de l’edifici de l’antiga estació de tren i terrenys adjacents per al municipi.

Feia anys que l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitzava gestions amb ADIF per aconseguir els terrenys d’aquesta antiga estació de tren i, finalment, Alfred Blanch, com a  alcalde de Santa Bàrbara i Juan Manuel de las Heras com a representant de l’entitat pública empresarial Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF) signaven de mutu acord aquest contracte per valor de 97.394,57 €.

La finca qualificada com a sòl urbà té una superfície de 1.322, 25 metres quadrats, segons cadastre, sobre la qual hi ha unes edificacions de 240 metres quadrats destinada en part a edifici de viatges de l’antiga estació (187 metres quadrats) en part vies i obres de l’antiga estació (30 metres quadrats) i en part a lavabos (23 metres quadrats).

L’Ajuntament de Santa Bàrbara encara no ha concretat quin ús se li donarà a l’edifici, ja que primerament es volen estudiar totes les possibilitats i necessitats reals que té el municipi, però el més important era poder adquirir l’edifici i a partir d’aquí començar a treballar amb els possibles usos.

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara explicava que per al municipi suposa el record nostàlgic d’un edifici que durant el segle passat va tenir una intensa activitat per la presència del ferrocarril, essent un dels llocs més transitats als voltants dels quals van nàixer diversos bars i tavernes.

Santa Bàrbara, 20 de febrer de 2020