OBRES A SANTA BÀRBARA
85870
post-template-default,single,single-post,postid-85870,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBRES A SANTA BÀRBARA

OBRES A SANTA BÀRBARA

Des de diferents regidories s’estan encadenant algunes obres que estaven programades i que donada la situació de confinament, en alguns casos, és el moment ideal per dur-les a terme, ja que no crearan cap molèstia als usuaris.

Per una banda s’està fent una millora dels pluvials al passeig de la Generalitat per evitar que en episodis de pluges fortes s’aixequin algunes tapes de registre amb el consegüent perill per al trànsit. També s’ha començat la construcció del tercer parc caní, que estarà situat a la zona del Parc de la Independència, a la cantonada dels carrers Baix Ebre i Franja de Ponent. Al poliesportiu municipal es farà la reparació de la canonada d’evacuació d’aigua de les piscines que té nombroses fuites, i de pas s’aprofitarà per renovar el paviment que estava molt malmès, i al pati de l’escola també s’iniciarà, els propers dies, la construcció d’un nou sorral per als més petits, així com la habilitació d’un passadís de formigó per poder travessar fins a la pista esportiva.

 

 

Santa Bàrbara, 22 d’abril de 2020

Regidories de Serveis, Medi Ambient, Esports i Ensenyament