MODIFICACIÓ DE PRESSUPOST 1/2020
86820
post-template-default,single,single-post,postid-86820,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MODIFICACIÓ DE PRESSUPOST 1/2020

MODIFICACIÓ DE PRESSUPOST 1/2020

En la primera sessió de la seva història celebrada de manera telemàtica el passat 30 d’abril, a través de videoconferència, el ple de l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha aprovat una modificació de pressupost per valor de 652.096 euros.

L’acord es va prendre amb els vots favorables del grups municipals de JUNTS, ERC, PSC i PP i l’abstenció del MAP.

La modificació de pressupost es finança amb romanent de tresoreria procedent de la liquidació del pressupost del 2019. Antonio Ollés, alcalde de Santa Bàrbara i regidor d’Hisenda, va exposar les diferents partides que s’han inclòs en aquesta important modificació pressupostària.

Algunes de les modificacions aprovades fan referència a despesa de personal, diversos manteniments o festes, així com una partida amb un import de 21.550 euros especialment creada per canalitzar els ajuts al comerç i autònoms locals afectats per la crisi econòmica derivada del COVID-19.

Especial rellevància té el capítol d’inversions, amb més de 550.000 euros, on s’inclouen partides per a l’arranjament de camins, adquisició de terrenys, millores a l’edifici de la llar de jubilats, arranjament d’un tram del carrer Pagesia (la “costereta”) o treballs de reparació a l’edifici de l’estació de tren; però per damunt de totes destaquen dos importants obres que està previst iniciar-les al quart trimestre de l’any, i que tindran continuïtat durant el 2021. La primera d’elles és la construcció d’una nau polivalent per donar cabuda a actes de festes, fires i pràctica de l’esport, i a la qual es destina una partida inicial de 184.000 euros, i en segon lloc s’habilita també una important partida de 169.723 euros per reprendre les obres de remodelació de l’edifici de l’Ajuntament. Són dos obres que l’equip de govern considera prioritàries per ampliar i millorar les instal·lacions municipals existents, i que donaran un bon servei a tots els planers i planeres quan estaran acabades.

Santa Bàrbara, 2 de maig de 2020

Regidoria d’Hisenda