EXEMPCIÓ DE LA TAXA D’OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA PER A TAULES I CADIRES
87188
post-template-default,single,single-post,postid-87188,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EXEMPCIÓ DE LA TAXA D’OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA PER A TAULES I CADIRES

EXEMPCIÓ DE LA TAXA D’OCUPACIÓ DE LA VIA PÚBLICA PER A TAULES I CADIRES

Amb la situació extraordinària d’alerta que estem vivint amb el coronavirus Covid-19, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha pres la decisió d’exempció de la taxa d’ocupació de la via pública per a taules i cadires per aquest any 2020. Aquest fet s’emmarca en un paquet de mesures per tal de minimitzar els efectes del coronavirus sobre els comerços i empreses locals.

Des de l’inici de la crisi, la voluntat de l’ajuntament ha estat estudiar totes les possibilitats perquè el comerç local intenti recuperar-se dels efectes que, malauradament, s’està vivint amb aquesta situació extraordinària. Amb el sector de la restauració, un dels més afectats per la crisi, s’està tractant la situació amb major sensibilitat i, per aquest motiu, una de les accions ha estat aquesta exempció de la taxa.

Segons Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’està treballant per aplicar tot un seguit de mesures que ajudin al petit comerç local a intentar pal·liar els efectes de la crisi.

Santa Bàrbara, 8 de maig de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica