CONCURS D’ESLÒGANS
87918
post-template-default,single,single-post,postid-87918,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONCURS D’ESLÒGANS

CONCURS D’ESLÒGANS

El dimarts 19 de maig va tenir lloc la reunió del jurat del concurs d’eslògans organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i que consistia en l’elaboració d’un eslògan motivador per a Santa Bàrbara per combatre la crisi sanitària del coronavirus.

El termini de presentació dels eslògans va acabar el 13 d’abril i la quantitat d’eslògans presentats va ser de 22, però fins ara no hi havia hagut possibilitat de reunió per part del jurat degut a les mesures pel coronavirus.

El jurat valorava positivament els eslògans rebuts i comentava que havien estat, en general, d’una gran qualitat, molt motivadors i sobretot creats amb molta imaginació, però que havia estat molt complicat decidir els guanyadors, ja que hi havia eslògans amb la frase molt encertada i atraient, altres en què la imatge ressaltava i els atreia, i la combinació de text i imatge en un mateix eslògan feia difícil escollir els tres premiats. Per això, també es va creure convenient atorgar dos tercers premis.

Després de valorar el text, la imatge i la qualitat de la presentació, i debatre i decidir sobre quins eslògans eren els millors, es concedeixen els següents premis:

El 1r premi dotat amb 200 euros es concedeix a l’eslògan de Guillem Blanch Roldán.

El 2n premi dotat amb 100 euros es concedeix a l’eslògan de Conrad Ibánez López.

El 3r premi dotat amb 50 euros es concedeix a l’eslògan de Raquel Segura Tristán.

I el segon 3r premi dotat amb 50 euros es concedeix a l’eslògan d’Aida Martorell Rubio.

L’eslògan guanyador (1r premi) serà la portada del proper magazín, número 51, que sortirà al juliol de 2020, tal com s’indicava a les bases del concurs. També, segons les bases del concurs, els eslògans participants havien d’exposar-se al Museu de la Vida a la Plana durant les jornades culturals 2020, a la vegada que es fes l’acte de lliurament de premis, però al no poder fer un lliurament públic als guanyadors i guanyadores degut a la situació que s’està vivint, se’ls farà un lliurament individual del premi.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, es mostrava molt satisfet de la participació a aquest concurs i felicita a tots els participants pels eslògans tant motivadors que van fer. També agraeix a Regina Pla i Mireia Ibàñez, membres del jurat, la col·laboració aportada en aquest concurs ajudant a organitzar una activitat en temps de confinament i fomentar la cultura entre els planers i les planeres.

Santa Bàrbara, 20 de maig de 2020

Regidoria de Cultura