REOBERTURA DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES
87989
post-template-default,single,single-post,postid-87989,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REOBERTURA DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

REOBERTURA DE LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i tenint en compte el PLA D’OBERTURA DE CENTRES EDUCATIUS EN FASE 2 DE DESESCALADA del PROCICAT, reobrirà la Llar d’Infants les Beceroles el dia 1 de juny.

Des de la Regidoria d’Ensenyament i per tal d’assolir els objectius que hi figuren al pla, s’han establert els següents criteris i mesures:

– L’horari serà de 7.45 a 13.15 hores i no s’oferirà el servei de menjador.

– Hi haurà un màxim de 5 infants per educadora i per espai.

– Els pares, mares o tutors legals hauran de firmar una declaració jurada conforme els infants no presenten cap simptomatologia ni malaltia greu.

– S’haurà de portar el calendari vacunal al dia.

– En cas que algun infant vingui a la llar amb simptomatologia (tos, febre, diarrea, malestar…) s’avisarà perquè es vingui a buscar amb immediatesa. El grup al qual pertany l’alumne haurà d’estar en quarantena juntament amb l’alumne afectat i la seva educadora.

– Es prioritzaran els infants que tinguin ambdós pares treballant presencialment i que presentin el certificat corresponent de l’empresa.

– L’alumnat de P0, a causa del seu sistema immunològic, queda descartat per al retorn a la llar.

– No s’acceptaran matrícules noves.

– L’accés al centre no estarà permès; les educadores sortiran a recollir als infants.

– Haurà de vindre solament un adult per infant i amb les mesures higièniques corresponents (mascareta i desinfecció de mans).

– Pel que fa als rebuts de març, els alumnes que no tornin a la llar, se’ls ho retornarà la part proporcional dels dies que s’han pagat i no s’han gaudit.

– Els alumnes que continuïn venint a la llar se’ls hi descomptarà la part proporcional al mes de juny.

 

Santa Bàrbara, 21 de maig de 2020

Regidoria d’Ensenyament