XXVII JORNADES ESPORTIVES
88584
post-template-default,single,single-post,postid-88584,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVII JORNADES ESPORTIVES

XXVII JORNADES ESPORTIVES

Aquest 2020 se celebren les XXVII Jornades Esportives. Aquest any seran un poc diferents i més curtes de com ho veníem fent aquests anys. La situació actual que estem vivint ha fet que adoptem mesures que abans no ens haguéssim plantejat, però tot i així es duran a terme de la millor manera possible.

S’ha optat per suprimir les activitats on el contacte físic fos inevitable i no hi hagués la distància de seguretat establerta per les autoritats.

Seran unes jornades que comptaran amb esports variats com ara classes de zumba, de bodyCombat, un entrenament funcional, torneig de pàdel, una lligueta de FIFA online, un torneig de billar i un de tennis taula. Així com, l’obertura de les piscines municipals.

Ana M. Panisello, regidora d’Esports, es mostra contenta de què tot i la difícil època que estan passant les entitats s’involucrin i tinguin ganes de fer coses. També anima a la gent que, dins de les restriccions, participin de les diferents activitats.

Santa Bàrbara, 9 de juny de 2020

Regidoria d’Esports