RENOVACIÓ DELS SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA
88904
post-template-default,single,single-post,postid-88904,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RENOVACIÓ DELS SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA

RENOVACIÓ DELS SISTEMES DE VIDEOVIGILÀNCIA

Durant el primer semestre de 2020, s’ha fet una renovació dels sistemes de videovigilància dels edificis i instal·lacions municipals.

Amb la instal·lació dels sistemes de videovigilància es pretén protegir d’intrusions i/o usos indeguts, els llocs principals d’accés als espais i locals on es desen materials, equips i eines, de robatoris, vandalisme, accidents, etc. així com garantir la seguretat de les persones usuaris que accedeixin a les mateixes.

Per la qual cosa, la finalitat de la instal·lació dels sistemes de videovigilància és per raons de seguretat i control d’accés als edificis municipals i les seves dependències. Les imatges seran recollides i tractades per raons de seguretat de les persones i dels béns materials que es troben en les instal·lacions municipals dipositats.

Així doncs, s’han substituït les càmeres de l’Smartcentre, Ajuntament i Magatzem Municipals per altres de major qualitat, i s’han aprofitat les càmeres substituïdes per reubicar-les en llocs on fins ara no n’hi havien, com la Llar d’Infants, el Museu de la Vida a la Plana i l’Escola de Música.

També s’han col·locat 5 càmeres noves a la zona poliesportiva, mentre que en altres dependències com Serveis Socials, Hotel d’Entitats o Cementiri, no s’ha fet cap canvi i continuen funcionant les mateixes càmeres que hi havia fins ara.

Amb aquesta ampliació i millora dels sistemes de videovigilància municipal es pretén augmentar la seguretat i la prevenció de possibles actes delictius o vandàlics.

Santa Bàrbara, 15 de juny de 2020

Regidories de Governació i Serveis