OBERTURA DE LES PISCINES MUNICIPALS
88971
post-template-default,single,single-post,postid-88971,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBERTURA DE LES PISCINES MUNICIPALS

OBERTURA DE LES PISCINES MUNICIPALS

El proper dissabte 20 de juny tindrà lloc l’obertura de les Piscines Municipals. Aquestes sempre han tingut un paper important per a la població a l’estiu.

Aquest any la incertesa i les condicions amb què ens trobem la podien fer trontollar, però amb les normes oportunes de ben segur la podrem gaudir sense problemes.

Aquestes condicions de seguretat i higiene venen donades per la Generalitat de Catalunya i no seran unes mesures fermes, és a dir, seran canviants així com la normativa ho exigeixi. Hem d’intentar aplicar-les a la nostra realitat com ara: mantenir la distància de seguretat, rentat de mans abans d’entrar amb el gel hidroalcohòlic, la prohibició d’entrar als vestuaris, prendre dades i la temperatura de cada persona abans d’entrar, separació de l’entrada i la sortida, mantenir l’aforament que s’exigeix i la prohibició d’accedir a la piscina si s’ha estat malalt (vòmit, diarrea o febre), entre altres.

A l’Ajuntament de Santa Bàrbara es pot fer la compra de les P10 i dels abonaments, així com, apuntar-se per als cursets de natació.

Ana M. Panisello demana responsabilitat als usuaris i encoratja a tothom a  complir amb la normativa vigent.

Santa Bàrbara, 17 de juny de 2020

Regidoria d’Esports