VÍDEO PROMOCIONAL DEL COMERÇ LOCAL
89188
post-template-default,single,single-post,postid-89188,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VÍDEO PROMOCIONAL DEL COMERÇ LOCAL

VÍDEO PROMOCIONAL DEL COMERÇ LOCAL

Amb la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, el sector comercial es va veure sacsejat de forma important, amb greuges que, malauradament, costaran de recuperar. Tot i això, el comerç de Santa Bàrbara ha mostrat sempre la seva fortalesa i, un cop més, busca noves formes per tirar endavant.

En aquest sentit, diferents comerços del municipi van promoure la realització d’un vídeo de promoció comercial, una vella aspiració que la situació actual ho ha portat a la llum. El vídeo es pot visualitzar al següent enllaç:

https://bit.ly/2CkNaJv

Aquest vídeo s’emmarca en una acció més que, comerços i regidoria, estan portant a terme per pal·liar els efectes de l’actual crisi i que s’espera que, en els propers mesos, es puguin presentar noves accions de suport al teixit comercial local.

Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, explica que l’Ajuntament de Santa Bàrbara està fent tot el possible per donar el màxim suport a un dels principals sectors econòmics del poble, sabent que la situació és, en molts casos, desesperant. Tot i això, també comenta que el comerç local ha de posar també de la seva part, sobretot en recuperar novament la Unió de Comerciants que, durant molts anys, va ser l’aparador comercial del poble.

Santa Bàrbara, 22 de juny de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica