OBRES A LA ZONA POLIESPORTIVA
89892
post-template-default,single,single-post,postid-89892,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBRES A LA ZONA POLIESPORTIVA

OBRES A LA ZONA POLIESPORTIVA

El passat mes de febrer va aparèixer un nou trencament a la canonada de buidatge de la piscina municipal, en el mateix tram on ja s’havien fet altres reparacions en anys anteriors.Veient la situació i l’estat deteriorat d’aquest tram del paviment entre les piscines i la pista coberta, es va prendre la decisió d’acabar d’una vegada per totes amb aquest problema, i llavors es va procedir a la substitució de tot el tram de canonada i la renovació del paviment passant de l’asfalt a un paviment de formigó estampat de les mateixes característiques que a la resta de la zona poliesportiva. També s’ha aprofitat la intervenció per crear una xarxa pluvial per recollir millor tota l’aigua de pluja.

Tots els treballs han estat executats pel personal de la brigada municipal, i a més de resoldre els problemes de la canonada trencada, aquesta reparació també servirà per millorar la imatge d’aquest passadís d’accés a les piscines municipals.

Santa Bàrbara, 2 de juliol de 2020

 

 

 

 

Regidories de Serveis i Esports