L’AJUNTAMENT PREN MESURES DAVANT ELS ÚLTIMS ACTES DE VANDALISME
90284
post-template-default,single,single-post,postid-90284,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT PREN MESURES DAVANT ELS ÚLTIMS ACTES DE VANDALISME

L’AJUNTAMENT PREN MESURES DAVANT ELS ÚLTIMS ACTES DE VANDALISME

El passat dissabte dia 4 de juliol, al voltant de les 4 de la matinada, els veïns de la zona del pàrquing del carrer Rota de l’Alto, zona del mercat, van alertar-se per crits i cops provinents del carrer. Aquests sorolls eren a causa dels actes incívics i vandalisme que s’estaven duent a terme a la zona. Concretament van calar foc al contenidor de cartó de l’illa situada davant l’edifici de l’ajuntament. Ràpidament, un veí va avisar al 112 i de seguida es van personar els mossos d’esquadra i els bombers que van poder controlar la situació, evitant danys majors i, sobretot, danys personals. El contenidor va quedar totalment calcinat i la zona del voltant lleument afectada.

L’Ajuntament calcula els danys del contenidor cremat en uns 600 € aproximadament, més el desplegament dels diferents cossos i personal necessari per restaurar el servei i netejar la zona afectada.

Dilluns 6 de juliol vam tenir la visita d’una patrulla dels mossos que, juntament amb el vigilant municipal, vam estudiar revisar el cas i l’Ajuntament va cursar una denúncia signada per mi mateix com a regidor de Governació. Volem que les persones que es dediquen a fer actes vandàlics sàpiguen que no tornarem a deixar passar ni una més i perseguirem a tots aquells que facin mal a les propietats de les planeres i els planers i alterin la tranquil·litat del nostre poble.

Santa Bàrbara, 7 de juliol de 2020

Regidoria de Governació