JORNADES ESPORTIVES 2020
90364
post-template-default,single,single-post,postid-90364,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADES ESPORTIVES 2020

JORNADES ESPORTIVES 2020

La Regidoria d’Esports va iniciar les XXVII Jornades Esportives 2020 el dissabte 13 de juny, i tot i que aquest any han estat unes jornades diferents de les que es venien realitzant els darrers anys, degut a la pandèmia del coronavirus, finalment es va prendre la decisió de celebrar-les encara que fos d’una manera més reduïda i sempre seguint totes les mesures de prevenció i seguretat recomanades, per tal que les activitats es portessin a terme d’una manera òptima i de seguretat per als participants.

Es van deixar de fer les activitats on no es podien respectar les distàncies ni les aglomeracions i es va optar per activitats individuals on no hi hagués contacte directe entre els participants. Dàquesta manera les Jornades Esportives d’aquest any van tenir tennis taula, zumba, jumping, classe de body combat, entrenament funcional, campionat de pàdel, campionat de futbolí i de billar.

Aquest any no es van poder fer les tradicionals 12 hores de futbol sala, però la innovació va ser la primera edició de la Lligueta Online FIFA20, del 15 al 20 de juliol. Aquesta va ser una de les activitats que es va adaptar a les restriccions que hi havia en el moment de la celebració de les Jornades Esportives 2020. La lliga de futbol sala, és una activitat amb molta tradició al nostre poble, per això es va voler fer un tast tot i la situació d’aquell moment. Es va proposar modificar el seu format i jugar-se online per la plataforma Playstation del videojoc FIFA i va ser tot un encert. A la lligueta hi van participar un total d’onze jugadors d’entre 11 i 20 anys. El torneig va ser tot un èxit i els participants van poder gaudir de l’esport del futbol d’una manera diferent on l’esperit de competició i motivació dels participants va deixar la porta oberta a pròximes edicions d’aquesta activitat.

El diumenge 5 de juliol es va fer la cloenda i l’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores de les diferents modalitats esportives portades a terme durant les jornades, i es va concloure aquesta edició amb un vermut.

Ana M. Panisello, regidora d’Esports, es mostrava molt agraïda per la participació que hi havia hagut en totes les activitats, així com també per la predisposició dels col·laboradors per haver posat, una vegada més, les coses tan fàcils i que tot i la situació que estem vivint s’haguessin pogut fer activitats esportives.

Agenda d’Activitats Jornades Esportives 2020

Santa Bàrbara, 20 de juliol de 2020

Regidoria d’Esports