NO FESTES 2020
90368
post-template-default,single,single-post,postid-90368,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NO FESTES 2020

NO FESTES 2020

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Santa Bàrbara va organitzar actes puntuals per testimoniar la setmana que s’haurien celebrat les Festes Majors 2020, i va donar suport als bars i restaurants que van fer els seus particulars actes festius que estaven detallats al programa de NO FESTES 2020.

Després de molt pensar, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va decidir organitzar alguns actes puntuals per evidenciar la setmana que s’havien de celebrar les Festes Majors i que van haver de suspendre davant la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19.

A l’hora de programar aquests actes, es va tenir present en tot moment que no poguessin originar aglomeracions importants de persones, per evitar riscos sanitaris, i que es poguessin mantenir les mesures de seguretat i higiene. El divendres 10 de juliol se celebrava l’acte de lliurament de premis del concurs d’imatge digital, al que li continuaven actes com la missa i benedicció de cotxes en honor a Sant Cristòfol, la passejada pels carrers del poble, dissabte al matí, del manset de la ramaderia de Fernando Mansilla, l’espectacle itinerant, Moltes Gràcies, a càrrec de Quim Masferrer, les cercaviles de la Xaranga Estrella Band i la Colla de Dolçainers de Santa Bàrbara, la passejada pels carrers del poble, dimecres la tarda, del manset de la ramaderia d’Hilario Príncep i el repartiment de bou estofat a diferents llocs del poble per al sopar de germanor i que la recaptació dels gairebé 1.000 tiquets que s’havien venut, de les 1.200 racions que s’havien fet, es donarà a l’Associació de la Lliga contra el Càncer de Santa Bàrbara.

Tot i que per a Laia Pla, regidora de Festes, va ser una decisió dolorosa suspendre les Festes Majors d’aquest any, se sent satisfeta per haver pogut realitzar aquests actes puntuals que, si més no, han fet que els planers i les planeres abandonessin la rutina setmanal, a la vegada que se sent complaguda perquè es va gaudir d’aquests dies de NO FESTES amb bona companyia i mantenint totes les mesures de seguretat.

Santa Bàrbara, 20 de juliol de 2020

Regidoria de Festes