TERCER PARC CANÍ
90371
post-template-default,single,single-post,postid-90371,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TERCER PARC CANÍ

TERCER PARC CANÍ

Membres del personal de la brigada municipal estan duent a terme actuacions per millorar i adequar equipaments al tercer parc caní situat al carrer Franja de Ponent, a l’entorn de la Plaça de la Independència.

L’ús del parc està regulat a les ordenances municipals on s’especifica que per facilitar el compliment de les mateixes existeixen dispensadors de bossetes de recollida de deposicions i paperera per dipositar-les ben tancades, per higiene i seguretat sanitària.

Els animals hauran d’anar acompanyats d’un responsable que haurà d’observar el comportament de l’animal, sent-ne com és coneixedor dels seus hàbits de conducta.

Els parcs canins són espais concebuts, principalment, per a l’esbarjo i socialització dels animals, que proporcionen als propietaris els beneficis d’estalvi de les molèsties que presenten quan són tancats en domicilis, principalment brutícia, i reforcen els vincles entre animals i propietaris.

Resta pendent la instal·lació de fonts per a l’abeuratge, tant en aquesta instal·lació com en el Parc Caní Rabal dels Sabres i Parc Caní Les Oliveres. Tant aviat com sigui possible, està dintre de les previsions d’actuacions futures d’aquesta regidoria la seua instal·lació, i es procedirà a efectuar-la en el termini més immediat que sigui possible.

Santa Bàrbara, 20 de juliol de 2020

Regidoria de Medi Ambient