NOU EDIFICI DEL SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL
90375
post-template-default,single,single-post,postid-90375,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU EDIFICI DEL SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL

NOU EDIFICI DEL SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL

De mica en mica, l’obra del nou Servei de Teràpia Ocupacional d’APASA a Santa Bàrbara va prenent cos. Aquesta setmana, a la visita d’obres, l’arquitecte, Ferran Torta, l’enginyer, Xavier Casanova i la regidora, Ana M. Panisello, han valorat positivament la construcció.

L’obra compta amb innovacions tecnològiques com són:

– El reaprofitament d’aigües pluvials per a sanitaris i boques d’incendis.

– La façana ventilada en obra vista per evitar l’escalfament.

– Aïllament.

– El sistema de sostre radiant que treballa a baixes temperatures i ens permet aprofitar energies renovables com l’aerotèrmica.

Es preveu que les obres finalitzen a finals d’agost o principis de setembre i la posta en marxa està prevista per a l’octubre. El centre disposarà de 48 places per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Santa Bàrbara, 21 de juliol de 2020

Regidoria de Serveis Socials