MURAL SOBRE EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT
90390
post-template-default,single,single-post,postid-90390,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MURAL SOBRE EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

MURAL SOBRE EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Des de les regidories de Medi Ambient i Participació Ciutadana, el diumenge 26 de juliol es va organitzar, prèvia autorització dels propietaris de la façana i la col·laboració necessària del Grup Joventut Planera, la pintada d’un mural representatiu sobre el respecte pel Medi Ambient i la importància del reciclatge.

El Grup Joventut Planera va deixar enllestida la zona i va esbossar el disseny del dibuix final del mural perquè els infants que van voler participar comencessin a pintar-lo. Els participants van comptat en tot moment amb els suport i supervisió de membres del grup, que també van tenir previst un servei de refrescos.

Per realitzar el mural es van fer servir pintures a l’aigua, sense dissolvents contaminants i els infants es van poder expressar amb interès i traça pintant-lo amb un resultat final molt reeixit.

El valor simbòlic de l’obra resultant ha de servir per fer-nos reflexionar al respecte de la utilització de papereres i altres contenidors instal·lats per evitar brutícia als carrers del nostre entorn, el que és la voluntat i responsabilitat d’aquesta regidoria i la de tothom.

La regidora Elen Estalich agraïa al Grup Joventut Planera per fer possible la realització d’aquest mural amb el seu esforç i treball. També feia un agraïment als infants participants i a les seues mares, els seus pares i la resta d’acompanyants per portar-los a l’esdeveniment participatiu i festiu; i també a la brigada municipal i a l’empresa Plataforma SPC i tècnic corresponent per amenitzar l’activitat. Però sobretot agraïa als propietaris de la façana per haver donat el seu consentiment per poder realitzar el mural.

Santa Bàrbara, 27 de juliol de 2020

Regidoria de Medi Ambient