TROBADA DEL SECTOR COMERCIAL AMB LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA
90418
post-template-default,single,single-post,postid-90418,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TROBADA DEL SECTOR COMERCIAL AMB LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA

TROBADA DEL SECTOR COMERCIAL AMB LA CAMBRA DE COMERÇ DE TORTOSA

El divendres 31 de juliol, al Museu de la Vida a la Plana, es va realitzar una xerrada entre els diferents comerços locals i membres de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, amb l’objectiu de reforçar el sector del comerç al nostre poble i intentar trobar noves estratègies per a la nova situació que ha de viure el sector.

Amb la situació de pandèmia provocada per la Covid-19, el comerç de Santa Bàrbara, i el comerç en general, està sofrint una important crisi que ha posat de manifest la necessitat de treballar conjuntament. Amb aquesta premissa, es va posar la primera pedra per recuperar la unió del comerç local que, tal com van mostrar els membres de la Cambra, és l’única via de treball per poder funcionar. En aquest sentit, si es treballa de forma conjunta es poden aconseguir més i millors resultats que siguin beneficiosos per a tots els comerços.

El regidor de Promoció Econòmica, Manel Crespo, es va comprometre a invertir en el sector, començant per la redacció d’un pla de dinamització, signar un conveni anual amb la Cambra de Comerç, publicar línies d’ajuts per al comerç local i seguir ampliant el servei d’assessorament i orientació local. En aquest sentit, es preveu que, abans que acabi l’estiu, es disposin de les primeres eines de treball i, a partir d’aquí, iniciar les diferents propostes que van presentar els mateixos comerços el dia de la trobada.

Santa Bàrbara, 3 d’agost de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica