VISITA DELS PONENTS DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LES OLIVERES MIL·LENÀRIES
90422
post-template-default,single,single-post,postid-90422,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VISITA DELS PONENTS DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LES OLIVERES MIL·LENÀRIES

VISITA DELS PONENTS DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LES OLIVERES MIL·LENÀRIES

El passat divendres 31 de juliol, van visitar el Museu de la Vida a la Plana els ponents membres de la Llei de Protecció de les Oliveres Mil·lenàreis, el Sr. Francisco Domínguez (Ciutadans), la Sra. Montserrat Macià (JuntsxCat), la Sra. Irene Fornós (ERC) i el Sr. Jordi Terrades (PSC i Units Podem), així com membres de la Mancomunitat de la Taula del Sénia i els quals van estar acompanyats de l’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, el regidor de Governació, Promoció Econòmica i Fires, Manel Crespo, i la regidora de Serveis Socials, Noves Tecnologies, Esports i Turisme, Ana M. Panisello.

Després d’una llarga tramitació, el passat 3 de juny, el Parlament de Catalunya va aprovar per 122 vots a favor, 0 en contra i 12 abstencions la Llei 6/2020 de protecció, conservació i posada en valor de les oliveres i oliverars monumentals. El divendres, els i les ponents de la Llei van visitar el Territori Sénia, estant al nostre poble, així com també a Ulldecona i a Godall. Aquesta és la primera Llei que obliga al Govern a pressupostar anualment una partida suficient per a la seva protecció, conservació i posada en valor.

Per a l’alcalde, Antonio Ollés, va ser tot un honor la visita dels i les ponents, sabent de la importància de la Llei que es va aprovar i de la seva significació per al nostre territori.

Santa Bàrbara, 3 d’agost de 2020

Alcaldia