ACTUACIONS DE MILLORA A L’ESCOLA JAUME BALMES
90459
post-template-default,single,single-post,postid-90459,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTUACIONS DE MILLORA A L’ESCOLA JAUME BALMES

ACTUACIONS DE MILLORA A L’ESCOLA JAUME BALMES

Darrerament l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha realitzat actuacions per a la progressiva millora de les instal·lacions a l’Escola Jaume Balmes. Aquestes actuacions van ser efectuades al pati de l’escola, consistents en la construcció d’un sorral i dos caminets per permetre l’accés a cadires per a persones amb discapacitat física, juntament amb una rampa per possibilitar millor l’accés, estalviant-ne riscos per possible bolcament.

Les actuacions a l’Escola Jaume Balmes continuaran, ja que la següent fita important a assolir és la reforma dels sanitaris, per tal que aquests siguin comuns a ambdós gèneres (masculí i femení) i així evitar qualsevol diferenciació de gènere. Cal recordar que encara hi ha urinaris per fer ús únicament els nens. A més a més de ser una reforma relacionada amb la coeducació, també cal recordar que aquests lavabos estan a l’escola des del primer dia que es va construir i no han tingut cap mena de reforma. Així doncs, ens trobem amb lavabos amb molt d’ús i amb normativa i materials que estan ja amb desús.

la regidora d’Ensenyament, Elen Estarlich, comentava que amb aquesta reforma es pretén, a banda de fomentar la coeducació, aportar comoditat i modernisme al centre. També comentava que està previst dur a terme aquesta actuació conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que ja s’estan fent les gestions oportunes.

Santa Bàrbara, 2 de setembre de 2020

Regidoria d’Ensenyament