CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL
90454
post-template-default,single,single-post,postid-90454,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL

CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL

El divendres, 28 d’agost, a l’Estadi Municipal es va realitzar el concert final del Campus de Conjunt Instrumental La Plana del Montsià, dirigit pel planer Quim Tafalla.

Han estat assajant gairebé 2 mesos, dos dies a la setmana a les Piscines Municipals. És el 6è any que es realitza, es va iniciar amb uns 12 músics a la 1a edició i aquest any n’han participat 45, de Santa Bàrbara i localitats veïnes.

Va ser una vetllada en la qual hi va haver la unió de diferents disciplines de l’art: es van interpretar set peces, acompanyades d’una presentació teatralitzada a càrrec de Guillem Blanch, una demostració de pintura espontània, al ritme de la música, feta per Regina Pla i una exhibició de ball de saló amb Agustí Ferré i Irene Martí.

L’Ana M. Panisello, com a responsable de l’activitat, agraeix la gran tasca que realitza de manera voluntària, des de fa sis anys, el mestre Quim Tafalla; valora molt positivament la seva implicació i interès amb el campus. També agraeix la participació dels diferents artistes planers, que van acompanyar als músics complementant el concert.

Santa Bàrbara, 1 de setembre de 2020

Regidoria d’Esports i Cultura