FI DE LA TEMPORADA 2020 DE LES PISCINES MUNICIPALS
90488
post-template-default,single,single-post,postid-90488,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FI DE LA TEMPORADA 2020 DE LES PISCINES MUNICIPALS

FI DE LA TEMPORADA 2020 DE LES PISCINES MUNICIPALS

Segons dades d’afluència registrades per part de la Regidoria d’Esports, en la temporada de piscines 2020 s’han comptabilitzat un total de 5.833 entrades a les piscines municipals.

Aquest any els abonaments de les piscines s’han englobat de manera diferent, perquè aquest any s’ha ampliat la temporada fins al 13 de setembre, per això els abonaments es van realitzar en dos blocs, un que englobava juny i juliol i l’altre agost i setembre.

El 2020 ha estat un any diferent als altres a conseqüència de la COVID-19, però tot i la pandèmia que estem patint les piscines han pogut estar obertes del dia 20 de juny fins al dia 13 de setembre.

Durant la temporada, les piscines es van adaptar a la situació actual prenent unes mesures com eren:

  • Mantenir les distàncies de 2 metres.
  • L’entrada es realitzava per una porta i la sortida per l’altra.
  • No es podien portar matalassos, globus…
  • Estava prohibida la utilització dels vestuaris.
  • Abans d’entrar a les instal·lacions havien de rentar-se les mans i sabates.
  • El registre de nom, telèfon, temperatura i hora d’entrada i sortida de cada usuari.
  • Solament es podien utilitzar algunes dutxes de les instal·lacions.
  • Per fer ús dels serveis s’havia de fer petició de la clau a recepció.

Aquest any com a novetat es van incorporar les polseres de colors. A l’entrada et posaven la polsera d’un color i el control d’entrada era més fiable.

I per altra banda, al llarg de la gespa es van posar banderes per orientar als usuaris de les distàncies de seguretat que havien de respectar entre ells.

El dilluns 31 d’agost es va fer l’entrega dels diplomes als participants dels cursets de natació dels mesos de juliol i agost, i es va obsequiar amb un gelat a cada assistent. A finals de juliol se’ls va repartir els diplomes als que havien participat aquell mes, ja que, degut a la situació de la pandèmia no sabíem si a finals d’agost es podria fer l’entrega.

També volem agrair als col·laboradors en la campanya solidària “mullat”, ja que s’han recaptat per a la fundació d’esclerosi múltiple un total de 673 euros.

La regidora d’Esports, Ana M. Panisello, en fa una valoració molt positiva, tot i les dificultats causades per la situació actual. Agraeix a tots els usuaris l’adaptació i el compliment de la normativa que es marcava, això ha estat un dels motius per poder finalitzar la temporada satisfactòriament. S’espera l’any vinent poder gaudir plenament de les instal·lacions.

Santa Bàrbara, 23 de juliol de 2020

Regidoria d’Esports