CANCEL·LADA LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ
90511
post-template-default,single,single-post,postid-90511,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CANCEL·LADA LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

CANCEL·LADA LA FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

Des del passat 14 de març, quan l’estat ordena l’estat d’alarma provocat directament per la pandèmia del coronavirus, la gran majoria d’esdeveniments socials, culturals i festius d’arreu del nostre territori es van veure afectats, provocant en la seva gran majoria la seva suspensió. En aquest sentit, al nostre poble també han estat molts els actes suspesos i, arribant a aquestes dates, la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç no n’ha estat una excepció.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha treballat fins a darrera hora per intentar que la fira seguís el seu funcionament normal, però les restriccions marcades pel govern i el risc de contagis i rebrots ha portat a la decisió de suspendre-la. La salut de les persones és primordial i organitzar un esdeveniment com la fira, on hi ha una alta concentració de gent, seria un risc.

Tot i això, s’està treballant per celebrar una fira alternativa. En aquest sentit, hi ha previsió de celebrar una fira alternativa online, actuacions diverses o seguir un any més amb les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli d’Oliva, les quals se celebrarien i serien els restaurants col·laboradors els qui marquin les corresponents mesures.

Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, lamenta profundament que la fira no es pugui celebrar enguany, tenint present també els incidents que van ocórrer el passat any per les inclemències meteorològiques. Tot i això, és optimista per al proper any, on espera que es pugui celebrar sense més incidències amb el nou pavelló firal, el qual s’espera que ja estarà a disposició a partir de 2021.

Santa Bàrbara, 5 d’octubre de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica