L’SMARTCENTRE DONA SUPORT A L’ESCOLA JAUME BALMES EN ACTIVITATS FORMATIVES PER A LES FAMÍLIES
90515
post-template-default,single,single-post,postid-90515,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE DONA SUPORT A L’ESCOLA JAUME BALMES EN ACTIVITATS FORMATIVES PER A LES FAMÍLIES

L’SMARTCENTRE DONA SUPORT A L’ESCOLA JAUME BALMES EN ACTIVITATS FORMATIVES PER A LES FAMÍLIES

Aquest mes d’octubre hem iniciat, a l’Smartcentre, activitats formatives per donar suport i acompanyament a les famílies de l’Escola Jaume Balmes. Des del primer dia d’aquest curs 2020-2021, l’Escola de Santa Bàrbara treballa amb eines i plataformes online per complementar els continguts curriculars del curs i per donar continuïtat a les classes a tots els alumnes, davant possibles confinaments temporals, degut a la crisi sanitària de la COVID-19 amb la qual sembla que haurem de conviure durant tot el curs.

Durant el confinament del final del curs passat, que ens va agafar a tots de sorpresa, des de l’Escola es van trobar amb la dificultat que algunes famílies van tenir problemes per poder accedir als continguts i a les connexions que els mestres van fer amb els alumnes. Per minimitzar aquest problema i sobretot per oferir formació i recursos a totes elles, l’Escola es va posar en contacte amb l’Smartcentre per poder coordinar i organitzar activitats de suport i formació dirigida a mares, pares i tutors dels alumnes.

De moment, han sol·licitat la formació un total de 38 famílies que s’han distribuït en 5 grups, 2 de coneixement baix, 1 de coneixement bàsic i 1 de coneixement mitjà/alt. Les classes es realitzaran a l’aula de formació de l’Smartcentre, de dilluns a divendres de 9 a 10 hores. Es preveu que hi vagin podent accedir més famílies, sempre respectant els protocols d’aforament i seguretat. La formació durarà el temps que calgui per assegurar que tots els participants adquireixin les competències necessàries per poder donar suport i ajudar als seus fills des de casa.

La regidora de Noves Tecnologies, Ana M. Panisello, es mostra molt satisfeta del treball que tant des de l’Escola com des de l’Smartcentre s’està realitzant per facilitar a les famílies dels alumnes el suport i les eines necessàries per a la seva formació. Un cop més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara segueix treballant perquè les noves tecnologies no suposin cap barrera per a la ciutadania.

Santa Bàrbara, 5 d’octubre de 2020

Regidoria Noves Tecnologies