POSADA EN FUNCIONAMENT DE L’EQUIP DE RECÀRREGA DE BATERIES
90540
post-template-default,single,single-post,postid-90540,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

POSADA EN FUNCIONAMENT DE L’EQUIP DE RECÀRREGA DE BATERIES

POSADA EN FUNCIONAMENT DE L’EQUIP DE RECÀRREGA DE BATERIES

Després que a finals de juliol ja solament quedés pendent la revisió final i posada en funcionament de l’equip de recàrrega de bateries de vehicles elèctrics, situat al carrer Mare de Déu de Montserrat, enfront del CAP Santa Bàrbara, el passat 14 d’octubre ja va entrar en funcionament.

Es tracta d’un equip de recàrrega semi ràpida de 400 V, 32 A i 22 kW de potència. Té capacitat per carregar 2 vehicles de forma simultània i el temps de recàrrega es d’entre 2 i 4 hores segons el vehicle, capacitat de la bateria i nivell de càrrega amb el que arriba el vehicle.

Per activar aquest carregador, es pot fer mitjançant la targeta RFID de l’Ajuntament de Santa Bàrbara o amb una targeta de l’aliança dels municipis per la interoperabilitat. També́ es pot activar mitjançant l’APP EVCharge.

La regidora de Medi Ambient, Elen Estarlich, comentava que la utilització d’aquest tipus de vehicles són una peça important per al propòsit de millorar la sostenibilitat ambiental i evitar l’esgotament dels recursos naturals que resulten ser bàsics en el nostre entorn en particular.

Santa Bàrbara, 14 d’octubre de 2020

Regidoria de Medi Ambient