INICI DE REFORÇ ACTIU I FUTBOLNET AMB SEGURETAT
90556
post-template-default,single,single-post,postid-90556,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DE REFORÇ ACTIU I FUTBOLNET AMB SEGURETAT

INICI DE REFORÇ ACTIU I FUTBOLNET AMB SEGURETAT

Durant el mes d’octubre s’han iniciat dos dels projectes de l’àrea de Serveis Socials.

Reforç Actiu és un projecte que es va iniciar el curs 2018-2019, després de detectar la necessitat des dels diferents agents implicats amb l’educació i serveis socials de la localitat. S’ofereix als menors i a les seves famílies un suport de reforç escolar per donar resposta a diverses necessitats socials i d’aprenentatge.

Després d’haver realitzat les coordinacions amb els centres educatius del municipi, aquest curs s’ha iniciat amb un total de 55 menors, derivats dels centres educatius, n’hi ha 43 de l’escola i 12 de l’institut. L’organització és mantenint els grups bombolla dels centres i es treballa en tres grups paral·lelament.

FutbolNet és la quarta temporada que s’executa a la localitat. Es realitza dos dies a la setmana a l’Estadi Municipal. Aquest any s’han reduït el nombre de participants per la situació que ens trobem.

A les dues activitats es mantenen les mesures d’higiene i de seguretat establertes per la pandèmia de la COVID-19.

La responsable dels projectes, Ana M. Panisello, considera important continuar oferint els serveis als menors i les seves famílies, ja que se’ls acompanya i dona suport a les diferents necessitats. I també comenta que s’aniran adaptant a la realitat vigent.

Santa Bàrbara, 21 d’octubre de 2020

Regidoria de Serveis Socials