MILLORES EN LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGUA
90564
post-template-default,single,single-post,postid-90564,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MILLORES EN LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGUA

MILLORES EN LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGUA

Durant el mes d’octubre SOREA ha executat una obra per tal d’interconnectar la canonada de subministrament d’aigua que arriba fins el Polígon Barranc de Lledó amb la xarxa de distribució de la població.

Es tracta d’un tram d’uns 125 metres al carrer Llibertat, a la zona de la plaça de bous, que connecta ambdues canonades, la de PE 200 mm que va al polígon amb la de PE 125 mm que hi ha a la població. Aquesta connexió es farà amb una canonada també de polietilè de 125 mm de diàmetre, i als extrems d’aquesta canonada s’instal·laran dos vàlvules de seccionament.

La interconnexió és possible ara gràcies a les obres de millora a la xarxa de distribució d’aigua que es van portar a terme l’any 2019 al carrer Mossèn Joan Baptista Sales, fent arribar la canonada de polietilè de 125 mm de diàmetre fins al final del carrer.

Fins ara els dos subministraments eren independents, i en cas d’avaria s’havia de tallar el servei. A partir d’ara, mitjançant aquesta interconnexió, en cas d’haver un tall a la canonada que baixa del dipòsit al poble, es podria continuar amb el subministrament a través de la canonada que va al polígon i viceversa.

Aquesta obra ja estava prevista al pressupost del 2020 i té un cost de 13.920 €.

Santa Bàrbara, 27 d’octubre de 2020

Regidoria de Serveis