AL·LEGACIONS AL PLA HIDROLÒGIC DE L’EBRE
90587
post-template-default,single,single-post,postid-90587,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

AL·LEGACIONS AL PLA HIDROLÒGIC DE L’EBRE

AL·LEGACIONS AL PLA HIDROLÒGIC DE L’EBRE

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va aprovar, a la sessió plenària del passat 29 d’octubre, la presentació de les al·legacions a la fitxa 09 de l’EpTI del Pla Hidrològic de l’Ebre que fan referència a la resiliència del Delta de l’Ebre. Es tracta d’unes al·legacions que també han presentat altres ajuntaments i consells comarcals ebrencs i que han estat redactades per encàrrec de l’Ajuntament d’Amposta, pel jurista mediambientalista Ramon Nadal i el planer, doctor en biologia, Carles Ibáñez.

Pel que fa a les actuacions que es proposa realitzar en el document d’al·legacions presentat a la CHE, s’inclou la restauració del flux de l’aigua i sediment al riu Ebre seguint directrius científiques i tècniques, l’increment dels cabals ecològics per garantir la supervivència del Delta i el bon estat ecològic del riu, així com la restauració d’una amplada de platja suficient en els punts que sigui necessari per a minimitzar els danys dels temporals.

Santa Bàrbara, 2 de novembre de 2020

Alcaldia