CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA A L’ESCOLA JAUME BALMES
90582
post-template-default,single,single-post,postid-90582,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA A L’ESCOLA JAUME BALMES

CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA A L’ESCOLA JAUME BALMES

El divendres 30 d’octubre, l’Escola Jaume Balmes va celebrar la castanyada, una de les festes tradicionals que enguany degut a la pandèmia de la COVID-19 ha quedat una mica més reduïda, ja que es va haver de fer tot a porta tancada. Al matí, alumnes i professorat van participar en el ball de castanyers i castanyeres, continuant a la tarda amb la ja habitual rostida de castanyes, al pati de l’escola, a càrrec de l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes,i que els alumnes van poder degustar i gaudir-ne d’elles.

L’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, i la regidora d’Ensenyament, Elen Estarlich, van assistir a l’escola en representació de l’Ajuntament per tal de poder agrair i posar en valor els esforços que hi posa l’alumnat, la comunitat educativa i social i la direcció del centre.

Santa Bàrbara, 2 de novembre de 2020

Regidoria d’Ensenyament