PROGRAMA DE LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)
90629
post-template-default,single,single-post,postid-90629,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PROGRAMA DE LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)

PROGRAMA DE LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)

Un any atípic, estrany, marcat per la pandèmia provocada per la COVID-19 que, malauradament, ha afectat de ple a la nostra vida quotidiana, al nostre dia a dia i, en aquest context, també la fira s’ha vist afectada i, després de vint-i-quatre anys, s’ha vist obligada a replantejar-se el seu funcionament per adaptar-ho a la nova realitat.

No serà igual, però aquesta edició s’ha reinventat i la XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ es podrà celebrar, entre el món real i el virtual, amb la voluntat que també enguany es pugui gaudir de la fira.

 La primera gran novetat és l’espai firal virtual amb la creació d’una APP per a dispositius mòbils des d’on es podrà també “visitar” els més de quaranta expositors que han participat en l’edició d’enguany. Per poder gaudir-ho, cal descarregar-se l’aplicació mòbil FIRA I COMERÇ DE SANTA BÀRBARA, a la plataforma Google Play per a sistema Android i, en breu, es publicarà l’enllaç des d’on es podrà descarregar per a sistema IOS (Apple).

Enguany la inauguració anirà a càrrec dels dos presidents de les dues cooperatives agràries del municipi; l’acte, per temes de restriccions, es realitzarà al Museu de la Vida a la Plana. Així com també de forma virtual es realitzaran activitats com un show-cooking de la cuina de l’oli d’oliva a càrrec de l’Escola de Cuina del restaurant Villa Retiro de Xerta, o la xerrada tècnica online “Les explotacions de l’oliverar en el context actual”, a càrrec d’Unió de Pagesos.

Altres novetats seran la Fira Stocks, organitzada per la Unió de Comerç de Santa Bàrbara, que se celebrarà el dissabte a partir de les 10.15 h pel carrer Major, i també l’espectacle ambulant CIRCUS MARXING BAND, que recorrerà diumenge a partir de les 11 h els carrers del poble, amb equilibristes, clowns, malabaristes…

La Plana Ràdio també tindrà un paper destacat en la fira d’enguany, preparant una programació especial per al divendres de la fira, amb entrevistes, concursos, debats, tertúlies…

Manel Crespo, regidor de Fires, és conscient de la dificultat d’organitzar la fira enguany, però ha valorat l’esforç de l’ajuntament per intentar oferir una fira alternativa amb les possibilitats que es disposen, esperant que vinguin temps millors.

Santa Bàrbara, 13 de novembre de 2020