FINALITZA LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)
90650
post-template-default,single,single-post,postid-90650,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)

FINALITZA LA XXIV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ (VIRTUAL)

Aquest diumenge es va donar cloenda a la XXIV Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç (virtual),

una edició marcada, com tot el que ens envolta, per la pandèmia de la COVID-19 que ha monopolitzat tots els actes socials i culturals arreu del territori.

Des del primer moment, es va optar per no suspendre l’edició d’enguany i intentar buscar una alternativa que donés marge entre celebrar l’esdeveniment i garantir la seguretat de les persones. Per aquest motiu, es va donar tret a la primera fira virtual, amb la creació d’una APP per a dispositius mòbils que no només englobava la fira, sinó també la resta del comerç local, deixant a banda que l’aplicació mòbil duri fins a l’edició de l’any que ve. Paral·lelament, es van realitzar altres actes virtuals, com un show-cooking pels xefs de l’Escola de Cuina del Restaurant Villa Retiro, Dani Jové i Eduard Valls, o una xerrada tècnica on-line per part d’Unió de Pagesos.

La fira, la qual fou inaugurada pels dos presidents d’ambdues cooperatives locals al Museu de la Vida a la Plana i en petit comitè, per tal d’evitar aglomeracions, va tenir la seva part més terrenal el dissabte, amb la sortida dels comerços locals al carrer Major, per intentar no perdre part de l’essència pròpia de la fira, tot i que les restriccions van marcar en gran part l’esdevenir de l’edició d’aquest 2020.

El regidor de Fires, Manel Crespo, va lamentar profundament el no poder realitzar tots els actes previstos i no gaudir d’una fira normal, però al mateix temps es va mostrar satisfet pel que si es va poder celebrar i encara el futur amb optimisme, esperant que per l’any 2021, que la fira celebrarà el seu vint-i-cinquè aniversari, es pugui viure amb normalitat i celebrar-la com toca al nou pavelló firal que s’espera que estigui llest per a l’edició número 25.

Santa Bàrbara, 23 de novembre de 2020

Regidoria de Fires