ARRANJATS TOTS ELS CAMINS AFECTATS PELS AIGUATS DEL 2018
90675
post-template-default,single,single-post,postid-90675,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARRANJATS TOTS ELS CAMINS AFECTATS PELS AIGUATS DEL 2018

ARRANJATS TOTS ELS CAMINS AFECTATS PELS AIGUATS DEL 2018

La Diputació de Tarragona va concedir una subvenció a l’Ajuntament de Santa Bàrbara amb la qual es va poder acabar d’arranjar tots els camins del terme municipal que havien estat malmesos a causa dels forts aiguats que van succeir a l’octubre de 2018.

Tots els camins arranjats han estat:

CAMÍ DEL PELOS: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMI DE LA FITA: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves i aixecament de quitrà.

CAMÍ DE MITAN PLANA: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

BARRANC DE LLEDÓ (TRULLS DEL DEUME): Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMÍ DE SANT FRANCESC: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves i aixecament de quitrà.

CAMÍ VELL DE LA GALERA: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMÍ MOLÍ DE CID: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMÍ QUATRE PORTES: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà i forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMÍ MOLÍ DE VALLÈS FINS AL CAMÍ DE SANT FRANCESC PEL CAMP DE TIR: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà I forats als vessants amb perill d’enfonsaments.

CAMÍ BARRANQUET DE LLASAT: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà I forats als vessants.

CAMÍ DE LLEDÓ – PARTIDA DE MOLTÓ: Trams amb diferents desperfectes com despreniments de graves, aixecament de quitrà I forats als vessants.

El regidor d’Agricultura, Agustí Espuny es mostra satisfet perquè finalment s’hagin pogut arranjar tots aquests camins tan necessaris per a la bona circulació i que tan destruïts havien quedat a causa dels forts aiguats.

Santa Bàrbara, 25 de novembre de 2020

Regidoria d’Agricultura