CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ
90696
post-template-default,single,single-post,postid-90696,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

Un alumne resident a Santa Bàrbara, que està cursant el segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes a l’Institut Montsià d’Amposta, està realitzant les pràctiques d’empresa a l’Ajuntament de Santa Bàrbara. L’alumne ha de dur a terme un total de 350 hores de pràctiques per poder completar els seus estudis i finalitzar així aquest cicle formatiu.

L’alumne col·labora en les tasques de configuració de l’equipament informàtic de l’Ajuntament, així com en tasques d’administració de xarxes, manteniment d’equips, introducció i actualització de dades de la web de Santa Bàrbara i digitalització del fons local.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i adquireixin experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

Ana M. Panisello, com a regidora de Noves Tecnologies s’alegra que l’Smartcentre sigui un referent al nostre territori i que els centres d’ensenyament comptin amb nosaltres per acollir les pràctiques dels seus alumnes.

Santa Bàrbara, 27 de novembre de 2020

Regidoria de Noves Tecnologies