L’AJUNTAMENT APORTA MÉS DE 30.000 EUROS PER A LA REVITALITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL PER A L’ANY 2020
90699
post-template-default,single,single-post,postid-90699,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT APORTA MÉS DE 30.000 EUROS PER A LA REVITALITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL PER A L’ANY 2020

L’AJUNTAMENT APORTA MÉS DE 30.000 EUROS PER A LA REVITALITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL PER A L’ANY 2020

Aquest 2020 serà recordat per tothom per les complicacions a tots els nivells que ha provocat la pandèmia provocada per la COVID-19. Un dels sectors que major impacte ha rebut per la pandèmia ha estat el comerç i la restauració.

Des del primer moment, la Regidoria de Promoció Econòmica es va posar a treballar per intentar buscar mecanismes de suport al comerç local, tant a nivell econòmic com tècnic. En aquest sentit, es van engegar dues campanyes de promoció comercial, amb una oferta de més de 2.000 euros en xecs regal i altres premis per ser utilitzats en comerços locals durant la campanya de fires; aquesta campanya es vincula també a la mateixa campanya engegada per la Regidoria de Festes durant el mes de juliol, en el marc de la campanya de rebaixes amb la qual es van repartir també més de 1.500 euros en premis. Al mateix temps, la regidoria va finançar la campanya de difusió del comerç local durant la primera pandèmia, amb la realització d’un vídeo promocional que es va publicar a diferents mitjans.

Aquest mes de novembre ha estat molt intens a nivell de suport al teixit comercial. A banda de l’esmentada campanya de fires (que ja ha finalitzat), una de les grans apostes ha estat la creació d’una línia de subvencions de més de 21.000 euros per al teixit comercial local, que espera que pugui ser una petita ajuda als comerços i empreses del municipi. A banda, s’espera que durant aquest mes de novembre s’aprovi un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Bàrbara i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, per a la reactivació, suport i acció al comerç de Santa Bàrbara.

Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, valora l’esforç que s’està fent des de l’Ajuntament per donar el màxim suport als comerços i empreses locals, sent molt sensible amb la situació que, malauradament, estan sofrint de fa molt temps i que s’ha vist encara més agreujada per la situació de pandèmia d’enguany.

Santa Bàrbara, 27 de novembre de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica