REFORMA DE LES ESCALES DEL CARRER INDÚSTRIA
90725
post-template-default,single,single-post,postid-90725,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REFORMA DE LES ESCALES DEL CARRER INDÚSTRIA

REFORMA DE LES ESCALES DEL CARRER INDÚSTRIA

A finals del passat mes d’agost, una vegada completades les obres de reforma del carrer Aire – Fase II, es va iniciar la remodelació del tram d’escales del carrer Indústria comprés entre el carrer Aire i la plaça Alcalde Cid i Cid, amb l’objectiu de convertir-lo en un tram obert al trànsit rodat.

Les obres s’han allargat durant els mesos de setembre i octubre, i han consistit en la demolició de les antigues escales i una part de l’escenari entarimat de la façana de l’ajuntament, la construcció d’una rampa per a la circulació de vehicles i un tram amb escales per a vianants al costat esquerre. Entre la rampa i el tram d’escales s’ha construït un mur de formigó que fa de separació i protecció per als vianants.

Les obres es van licitar amb un preu de sortida de 64.793,10 euros (IVA inclòs), i han estat executades per l’empresa OBRES VENT I SOL 2010 SL, amb un cost final de 60.754,10 euros (IVA inclòs).

Es dona la circumstància que la rampa no ha pogut ser oberta al trànsit de manera immediata perquè just després d’estar acabada es van iniciar les obres de reforma de les façanes i tancaments de l’edifici de l’ajuntament, i es va haver de col·locar una enorme bastida que impedeix la circulació de vehicles.

Tan prompte com les obres de reforma de l’edifici de l’ajuntament estaran completades es podrà obrir finalment aquesta rampa del carrer Indústria, la qual cosa millorarà notablement la circulació per aquesta zona cèntrica, i permetrà travessar de sud a nord tota la població amb aquesta connexió entre els carrers Indústria i Mare de Déu de Montserrat.

Santa Bàrbara, 7 de desembre de 2020

Regidoria d’Urbanisme