ARRANJAMENT DE LES VORERES DEL POLÍGON INDUSTRIAL
90736
post-template-default,single,single-post,postid-90736,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARRANJAMENT DE LES VORERES DEL POLÍGON INDUSTRIAL

ARRANJAMENT DE LES VORERES DEL POLÍGON INDUSTRIAL

La darrera setmana del mes de novembre es van realitzar uns treballs per arranjar les voreres del Polígon Industrial Barranc de Lledó. Els treballs van consistir en el desbrossat i neteja d’uns 400 metres lineals de les franges de terra que originalment es van crear per tenir la funció de parterres enjardinats als laterals de les voreres. Posteriorment, es va retirar una capa de terra per, a continuació, reomplir totes les franges amb uns 10 cm de formigó. El resultat final ha estat unes voreres més amples i que es mantindran netes amb més facilitat.

L’encarregat d’executar aquesta obra ha estat l’empresa planera GRANJÉ I FILLS SL, amb un pressupost de 7.065 euros + IVA.

Aquesta acció es va dur a terme com a conseqüència d’unes converses mantingudes per l’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, i el regidor de Promoció Econòmica, Manel Crespo, amb un grup de propietaris de diferents empreses ubicades al polígon, en les quals els empresaris van demanar al consistori una sèrie de millores, com l’arribada de la fibra òptica, l’arranjament de les voreres o la revisió de la taxa del clavegueram.

El Polígon Industrial Barranc de Lledó està situat a l’extrem nord del terme municipal de Santa Bàrbara, al costat de la carretera T-331 en direcció a Tortosa. Es va començar a construir al 2004, ocupa una superfície d’unes 9 hectàrees, disposa d’una estació depuradora pròpia i, en l’actualitat, desenvolupen la seva activitat una dotzena d’empreses.

Santa Bàrbara, 10 de desembre de 2020

Regidoria d’Urbanisme