NOU MURAL A L’ENTORN DEL CARRER ROTA DE L’ALTO
90749
post-template-default,single,single-post,postid-90749,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU MURAL A L’ENTORN DEL CARRER ROTA DE L’ALTO

NOU MURAL A L’ENTORN DEL CARRER ROTA DE L’ALTO

A l’entorn del carrer Rota de l’Alto, Regina Pla i Marc Lleixà, joves artistes locals, juntament amb Maria Diaz i Jordi Figueras, van pintar un nou mural, el diumenge 13 de desembre, amb motiu de fer reflexionar sobre el respecte i la necessitat de tenir cura del medi natural.

Els dibuixos representen el medi que afortunadament encara tenim ara i com no volem que es torni degut a no tenir cura d’ell i per la qual cosa hem d’evitar que canviï i prendre consciència de les conductes que cal que revisem, ja que no n’hi ha prou amb el que ja estem fent perquè el medi s’està destruint, ja que, igual de manera inconscient, fem accions que perjudiquen el medi ambient i no pensem en la possibilitat d’un futur sense vida.

Al mural es pot veure molt color, però a la vegada és impactant com desapareixen aquests colors, tan vitals, i donen pas a un gris fosc, gairebé negre. El contrast és un element més, necessari i útil per, amb un simple cop de vista, poder-nos adonar amb què estem jugant.

La regidora de Medi Ambient, Elen Estarlich, agraïa la col·laboració i participació en la pintada del mural i destacava la gran tasca que estaven fent.

Santa Bàrbara, 14 de desembre de 2020

Regidoria de Medi Ambient