CANVI DEL DISPOSITIU DE RECÀRREGA DEL DIPÒSIT D’OMPLIR LES BOTES D’AIGUA
90755
post-template-default,single,single-post,postid-90755,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CANVI DEL DISPOSITIU DE RECÀRREGA DEL DIPÒSIT D’OMPLIR LES BOTES D’AIGUA

CANVI DEL DISPOSITIU DE RECÀRREGA DEL DIPÒSIT D’OMPLIR LES BOTES D’AIGUA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha canviat el dispositiu moneder del dipòsit per omplir les botes d’aigua, canviant el seu sistema de recàrrega, que a partir del mes de gener de 2021 es farà efectiu, entrarà en funcionament i es farà amb targeta.

Aquest canvi comporta que quedaran anul·lades les fitxes, que prèviament es podran bescanviar per litres d’aigua a les noves targetes.

El sistema de funcionament serà similar a l’actual:

– Primer s’haurà d’accionar el  botó “Paro-marxa” i després passar la targeta.

– La llum passarà a color verd i es descarregaran 1.000 litres d’aigua aproximadament.

– Per fer una descàrrega addicional caldrà tornar a passar la targeta.

Totes les persones interessades en obtenir la nova targeta i tenir més informació sobre el nou sistema poden passar per les oficines de l’ajuntament o trucar al telèfon 977 717 000.

El regidor d’Agricultura, Agustí Espuny, és conscient que és un canvi que afectarà a molts pagesos, però que es fa en benefici de tots, i aprofita per demanar a tots els usuaris que posin de la seva part i facin un bon ús per tal de poder mantenir en funcionament un servei en benefici de tothom.

Santa Bàrbara, 16 de desembre de 2020

Regidoria d’Agricultura