EL PUNT TIC SANTA BÀRBARA PARTICIPA EN UNA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL 2020 ADAPTADA A LA SITUACIÓ ACTUAL
90763
post-template-default,single,single-post,postid-90763,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL PUNT TIC SANTA BÀRBARA PARTICIPA EN UNA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL 2020 ADAPTADA A LA SITUACIÓ ACTUAL

EL PUNT TIC SANTA BÀRBARA PARTICIPA EN UNA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL 2020 ADAPTADA A LA SITUACIÓ ACTUAL

Del 9 al 18 de desembre s’ha dut a terme, en format virtual, la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 sota el lema “El paper de la tecnologia i els Punt TIC en situació de pandèmia”.

La jornada s’ha centrat en treballar nous reptes i desafiaments en xarxa; el 2020 està sent un any de molts canvis i des de la Xarxa Punt TIC volem afrontar aquesta nova situació que ens ha tocat viure per continuar treballant des de la innovació social digital.

Per seguir treballant en la línia que els punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania, la JdIS 2020 ha comptat amb jornades territorials adreçades als dinamitzadors/es amb l’objectiu de conèixer la realitat TIC del territori.

A més, s’han realitzar sessions obertes sobre experiències interessants que han tingut lloc el darrer any i s’han conegut propostes molts interessats sobre l’impacte de la COVID-19 a la societat, també s’han pogut conèixer solucions als processos de l’era digital amb empreses tecnològiques de l’àmbit social i cooperatiu; relacions i sinergies makers i propostes de mobilització social ciutadana com a part de la innovació social digital.

L’Smartcentre de Santa Bàrbara ha participat molt activament en tota la jornada, assistint virtualment a totes les xerrades i formant part de la taula/debat sobre “Propostes de mobilització social ciutadana com a part de la innovació social digital”, ja que el Punt TIC Santa Bàrbara ha participat en la formació i en la prova pilot per a l’impuls de la participació ciutadana des de la Xarxa de Punt TIC de la Generalitat de Catalunya.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, està molt satisfeta que l’Smartcentre sigui un referent al territori i que el Punt TIC Santa Bàrbara participi en les activitats de la Xarxa Punt TIC de la Generalitat de Catalunya, i remarca que des de l’Ajuntament se seguirà apostant i treballant per apropar les TIC a la ciutadania i per la innovació social digital.

Santa Bàrbara, 18 de desembre de 2020

Regidoria de Noves Tecnologies