IGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA I LA CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TORTOSA
90760
post-template-default,single,single-post,postid-90760,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

IGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA I LA CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TORTOSA

IGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA I LA CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TORTOSA

El passat 15 de desembre, l’Ajuntament de Santa Bàrbara i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa van signar un conveni de col·laboració per tal de dinamitzar i potenciar el comerç local del nostre municipi.

Després de la primera onada de la pandèmia de la COVID-19, una gran part del teixit comercial local va veure la necessitat urgent de reunir-se novament per tal de buscar una estratègia comú per intentar pal·liar els efectes nefastos que està provocant la crisi sanitària sobre un sector que, malauradament, ja estava afectat prèviament.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es va contactar immediatament amb la Cambra de Comerç de Tortosa per tal de sol·licitar assessorament i orientació per intentar reconduir la situació. En aquest sentit, la Cambra va aconsellar que es recuperés la Unió de Comerç Local i, a partir d’aquí, es podria començar a treballar. Amb l’entitat del comerç local recuperada, es va començar a treballar per intentar dinamitzar el teixit comercial del nostre municipi, fet que s’espera que durant aquest proper 2021 es vagin consolidant les primeres accions.

La signatura del conveni marca en aquest sentit el tret de sortida que, per al regidor de Promoció Econòmica, Manel Crespo, com per al president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, s’espera que sigui l’inici de la recuperació comercial de Santa Bàrbara.

Santa Bàrbara, 17 de desembre de 2020

Regidoria de Promoció Econòmica