REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI
90769
post-template-default,single,single-post,postid-90769,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI

REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha iniciat la reparació, millora i condicionament dels parcs infantils del municipi consistent en treballs de manteniment, reposició d’elements de seguretat, reparacions, neteja, envernissat i pintura, etc. Tot això, amb la finalitat de fer-ne d’aquestes unes zones de fàcil manteniment, que ajudin a allargar la vida útil d’aquests espais de lleure i, el més important, treballar perquè siguin una zones el màxim de segures per als infants.

Des de la Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’ha posat en marxa la planificació de millores i s’han establert prioritats a l’hora d’abordar-les, s’ha estudiat cada cas i s’ha optat per la reparació de les peces i/o materials danyats.

Durant el 2020 es completaran les reparacions als parcs infantils de la plaça dels Segadors i de la zona de pícnic del Poliesportiu Municipal i durant el 2021 es continuarà amb la resta de parcs infantils del municipi.

El regidor de Serveis, Agustí Espuny, destaca la importància d’aquestes reparacions sobretot per la seguretat de tothom i en especial dels més menuts, i dona molta importància al fet que aquests parcs infantils fan una gran funció de dinamització social i cultural del municipi.

Santa Bàrbara, 21 de desembre de 2020

Regidoria de Serveis