ACREDITATS AMB EL SEGELL COMERÇ DE CONFIANÇA
90800
post-template-default,single,single-post,postid-90800,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACREDITATS AMB EL SEGELL COMERÇ DE CONFIANÇA

ACREDITATS AMB EL SEGELL COMERÇ DE CONFIANÇA

El mes de desembre va estar molt intens en quan a l’activitat comercial des de la Regidoria de Promoció Econòmica. Primer amb l’obertura del termini per sol·licitar les subvencions als comerços locals.

Posteriorment, es va signar el conveni de col·laboració entre l’ajuntament i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i, en el darrer tram del mes, es va realitzar l’assignació a diferents comerços locals del segell Comerç de Confiança.

El segell Comerç de Confiança acredita que l’establiment comercial ha elaborat, amb els ajustaments exigits pel seu sector d’activitat, un protocol i guia de bones pràctiques conforme amb el Protocol i Guia de Bones Pràctiques dirigides a l’Activitat Comercial a Establiments Físics i no Sedentaris, publicat per la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i que han estat validades i aprovades pel Ministeri de Sanitat. Quines avantatges dona aquest segell?

– Disposar d’una acreditació reconeguda que permet reforçar la relació comercial i de confiança amb els clients.

– Garantir la imatge de negoci adaptat als nous requeriments comercials durant la desescalada i l’etapa post-covid19.

– Visualitzar que l’establiment adherit vetlla per la seguretat, salut i prevenció tant dels treballadors com dels clients.

En aquest cas, només es pot sol·licitar per a aquells establiments amb classificació CNAE 47. S’han escollit 15 comerços i, per al 2021, s’espera ampliar a altres comerços locals.

Aquesta és la primera de les moltes accions que es portaran a terme durant l’any 2021, amb la voluntat de buscar estratègies que signifiquin avantatges i beneficis per un dels sectors que més s’ha vist afectat per la crisi sanitària.

Santa Bàrbara, 4 de gener de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica