BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2021
90841
post-template-default,single,single-post,postid-90841,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2021

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2021

Amb 3 quilos i 360 grams, el 6 de gener, naixia Dylan Cristian Iagar, el primer planer de l’any 2021, fill de Anamaria Cornelia Iagar i Viorel Ionut Iagar i germà de Sonia Cristina Iagar. Antonio Ollés, alcalde de Santa Bàrbara, i Elen Estarlich, regidora d’Ensenyament, van rebre a l’ajuntament i van donar la benvinguda a Dylan i als seus pares.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, mitjançant la Regidoria d’Ensenyament, fa uns anys, van engegar una nova iniciativa, per donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest ha estat el sisè any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

A més a més, a partir d’enguany s’amplia aquesta iniciativa de donar la benvinguda no solament al primer nadó de l’any, sinó que, a banda, tots els recent nascuts rebran un obsequi consistent en un peluix que se’ls farà entrega a l’ajuntament el dia que es vagin a empadronar.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Dylan sigui un nen participatiu i que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 18 de gener de 2021

Alcaldia