CALENDARI 2021
90903
post-template-default,single,single-post,postid-90903,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CALENDARI 2021

CALENDARI 2021

Durant el 2020, Santa Bàrbara no va poder celebrar amb normalitat els esdeveniments festius, culturals, esportius i participatius anuals que acostuma a fer, ja que la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 va venir acompanyada de moltes restriccions i mesures de seguretat per tal de controlar els contagis. Tot i així, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va voler testimoniar els diferents esdeveniments amb actes puntuals, adaptats a les circumstàncies, sempre respectant i complint les mesures de seguretat establertes i vetllant pel benestar dels planers i les planeres.

Des de la Regidoria de Cultura s’ha volgut deixar constància a través d’un calendari de l’any 2021 on es mostren diferents fotografies dels actes que es van poder realitzar, tot i la crisi sanitària, plasmant els efectes dels esdeveniments anuals que ens està deixant al nostre poble la pandèmia.

Sembla ser que el 2021 serà un any difícil i complicat, i seguirà sent necessari complir amb les mesures de seguretat: distància, mascareta, neteja de mans, ventilació i sense aglomeracions, tal i com es mostra a la majoria de les imatges mostrades al calendari 2021.

El calendari es podrà adquirir a l’Smartcentre per un import de 2 euros.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, explicava que la decisió de fer aquest calendari ha estat, principalment, per la demanda que hi ha hagut, especialment de persones que cada any incorporen el calendari a la seva col·lecció.

Santa Bàrbara, 4 de febrer de 2021

Regidoria de Cultura