SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES
90908
post-template-default,single,single-post,postid-90908,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

En data 4 de febrer de 2021, en la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van aprovar les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives que l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga per a la realització de programes i activitats de promoció i difusió esportiva, cultural i festes, any 2021.

Aquest any, i degut a la pandèmia que estem vivint, el regidor de Cultura, Agustí Espuny, ha enviat una carta, a través del correu electrònic, a totes les entitats per tal de comunicar-los l’aprovació d’aquestes bases i de recomanar-los tenir una petita reunió presencial per explicar més detalladament tot el procés de tramitació de la sol·licitud de subvenció i la justificació de la subvenció concedida el 2020. Per a la reunió, les entitats han de demanar cita prèvia, abans del dia 20 de febrer, al telèfon 977 719 136 o al correu electrònic: biblioteca@santabarbara.cat.

Podran acollir-se a aquestes bases, totes les entitats culturals, educatives i esportives de la nostra població de Santa Bàrbara.

Les sol·licituds es prioritzaran en funció dels criteris de valoració següents:

  • Programa d’activitats a realitzar.
  • Tipus d’activitat a realitzar i durada.
  • Que el programa o projecte sigui desenvolupat per personal qualificat.
  • L’interès social, cultural o esportiu del programa o projecte.
  • El nombre de participants.
  • L’eficàcia manifestada quant a la promoció i desenvolupament cultural i esportiu en anys anteriors per l’Entitat sol·licitant.
  • Que el programa o projecte sigui obert a la participació de qualsevol edat, en especial en les categories de promoció.
  • Pressupost anual de l’Entitat sol·licitant.

També es valorarà positivament la participació de l’entitat en els actes organitzats per l’Ajuntament durant l’any anterior.

Les sol·licituds hauran de presentar-se, abans del dia 27 de març de 2021, amb la documentació que s’especifica a les bases, de forma telemàtica, al Registre General de l’Ajuntament. A la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es troben les bases, la sol·licitud i l’accés al tràmit telemàtic per enviar aquesta sol·licitud.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, i la regidora d’Esports, Ana M. Panisello creuen en la importància de recolzar a les entitats municipals en actes que realitzen durant tot l’any i amb aquestes subvencions municipals.

 Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2021

Regidoria de Cultura i Esports